Uncategorized

IMPORTANTA PENSULELOR DE BUNA CALITATE! 

Dacă ești noua in domeniul machiajului sau nu esti genul care se machiaza zi de zi, trebuie să înțelegi importanța pensulelor de machiaj de calitate!
Majoritatea dintre voi nu știti ce pensule de machiaj sa cumparati , iar acest articol va va ajuta să intelegeti mai usor, inclusiv sa indentificati pensulele potrivite pentru voi precum și importanța acestora.
Pentru inceput, aveți nevoie de pensule de înaltă calitate, continand (ca bază- MUST HAVE):
o pensula din fibra de cea mai buna calitate , sintetica, pentru fond de ten lichid sau cremos, o pensula sintetica pentru corector, , o pensula  din par natural pentru pudră ,o serie de pensule pentru fard de pleoape din par natural , o pensula pentru sprancene si/sau linie de tus, pensula pentru buze, pensula din par natural pentru fard de obraz/ pudra bronzanta , o pensula pentru iluminator, pensule din par natural pentru produsele de tip pudra in general si sintetice pentru produsele cremoase.
De ce sunt de fapt importante pensulele de calitate? De ce sunt mai bune decât pensulele ieftine? Mulți oameni își pun aceste întrebări și există multe motive pentru care pensulele de calitate sunt importante.Pensulele de calitate sunt mai bune pentru pielea ta deoarece pielea ta merită ce este mai bun, iar pensulele de calitate vor oferi tenului tău tot ce este mai bun, mai ales pentru tenurile sensibile, acestea nu trebuie sa intepe deloc pielea, ba dimpotriva trebuie sa fie cat mai moi si mai fine! Pensulele din par natural  ar trebui să ti mangaie tenul  și sa fie blânde in contact cu pielea . Dacă o pensula se simte aspră și zgârie pielea , atunci este de calitate scăzută și nu trebuie folosită pe piele. Dacă o pensula are peri care cad tot timpul, nu este de bună calitate. Daca li se dezlipeste ferulul ( manerul) dupa cateva folosiri, deasemenea , este de evitat! Pensulelor din par natural este normal sa le mai cada parul , dar acest lucru nu se poate intampla incontinuu, la fiecare spalare sau dezinfectare ! La primele utilizari e posibil sa se mai decoloreze sau sa le mai cada peri, este perfect normal , si parul nostru din cap mai cade prin pieptanare sau tragere, asa si in cazul pensulelor este normal sa le mai cada parul cand tragem de ele, cand le spalam si insistam uneori, dar nu multe fire deodata! 
Când utilizați aceste pensule de calitate scăzută, va duce la iritația pielii , mai ales in cazul tenului sensibil. Cumpărand pensule de calitate de fapt economisim bani: deși poate părea costisitor la început, luarea deciziei de a cumpăra pensule de calitate vă va economisi bani pe termen lung. Dacă te hotărăști să cumperi pensule ieftine ,de calitate scăzută, va trebui să le schimbi destul de des, iar asta te va costa mult mai mulți bani decât dacă le-ai fi cumparat de la început pe cele puțin mai scumpe. 
Deasemenea, pensulele de calitate au capacitatea de a rezista ani de zile. Machiajul tău arata mai bine atunci când folosești pensule de calitate-pensulele de calitate îmbunătățesc aspectul final al machiajului tău. Ele ușurează aplicarea și trecerea culorilor gradual , le “ amesteca” sa spunem asa mult mai natural, iar tu ajungi să ai un aspect mai natural, bine gandit si aplicat mai atractiv. Dacă, de exemplu, folosești pensule slab calitative pentru fard de pleoape, machiajul ochilor va arata cu dungi proeminente și total neatractiv, mult prea pigmentat si “ neblenduit” corespunzator. Cu toate acestea, odată ce utilizați pensule de calitate, fardul de pleoape va arăta cât mai grozav posibil. Chiar dacă este scump, trebuie să investești în pensule din par natural mai ales. Puteți economisi bani, pensulele de calitate au longevitate, pensulele de calitate sunt bune pentru pielea noastră și sunt mai bune pentru machiajul dumneavoastră in general. Din aceste motive, trebuie să iei astăzi decizia de a INVESTI intr un set de pensule din par natural dar si pensule din par sintetic ! 
Daca in set sunt 12 pensule , spre exemplu, atunci poti sa imparti pretul total la cele 12 pensule si vei realiza ca totusi pretul pentru o singura pensula nu este atat de mare si ca se merita sa investesti intr un set de pensule din par natural , tocmai pentru a te ajuta in procesul acesta, al machiajului tau zilnic sau chiar si pentru un eveniment special! 
Cu drag, 
Bella Nia Beauty !