Bucură-te acum de 20% reducere, doar în luna iubirii

Bucură-te acum de 20% reducere, doar în luna iubirii

TERMENI ȘI CONDIȚII

1. Definiții

a. Magazinul online: Se referă la platforma online Nia Beauty și la toate resursele sale asociate.

b. Client: Persoana fizică sau juridică care utilizează Magazinul online Nia Beauty pentru a achiziționa pensule de machiaj.

c. Produse: Pensulele de machiaj și alte articole sau accesorii legate de machiaj disponibile spre vânzare pe Magazinul online Nia Beauty.

2. Acceptarea Termenilor și Condițiilor

a. Prin utilizarea și accesarea Magazinului online Nia Beauty, Clientul acceptă în mod implicit toți Termenii și Condițiile menționate aici.

3. Comenzile și Procesul de Cumpărare

a. Plasarea unei comenzi implică responsabilitatea Clientului de a furniza informații corecte, complete și actuale.

b. Confirmarea unei comenzi se va face prin e-mail sau prin intermediul unei notificări pe site-ul web.

c. Magazinul online Nia Beauty își rezervă dreptul de a accepta sau refuza o comandă în funcție de disponibilitatea produselor sau alți factori relevanți.

4. Prețuri și Plăți

a. Prețurile afișate pentru produse sunt exprimate în moneda specificată și includ taxele aplicabile. Costurile de transport sunt comunicate separat în timpul procesului de cumpărare.

b. Plata se efectuează prin metodele specificate pe site-ul Magazinului online Nia Beauty.

5. Livrare

a. Termenii și costurile de livrare sunt specificate în timpul procesului de cumpărare.

b. Magazinul online Nia Beauty depune eforturi pentru a respecta termenele de livrare specificate, dar nu își asumă răspunderea pentru întârzierile cauzate de circumstanțe externe sau de forță majoră.

6. Politica de Returnare și Garanție

a. Politica de returnare a produselor este detaliată pe site-ul Magazinului online Nia Beauty. Clientul este încurajat să consulte aceste informații înainte de a efectua o achiziție.

b. Produsele returnate trebuie să fie sigilate și să respecte termenii specificați pentru a beneficia de returnare sau schimb.

7. Confidențialitatea Informațiilor

a. Informațiile personale furnizate de către Client sunt protejate conform Politicii de Confidențialitate a Magazinului online Nia Beauty.

8. Drepturi de Proprietate Intelectuală

a. Toate drepturile de proprietate intelectuală asociate cu Magazinul online Nia Beauty, inclusiv designul, conținutul și mărcile comerciale, sunt proprietatea exclusivă a acestuia.

9. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

a. Magazinul online Nia Beauty își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza Termenii și Condițiile fără notificare prealabilă. Este responsabilitatea Clientului să revizuiască periodic aceste condiții.

Prin accesarea și utilizarea Magazinului online Nia Beauty, Clientul confirmă că a citit, înțeles și acceptat acești Termeni și Condiții.

Coș de cumpărături
Loghează-te

No account yet?

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să utilizați acest site, vom presupune că sunteți de acord.
Începe să scrii...
Magazin
Favorite
0 items Coș
Contul meu