Bucură-te acum de 20% reducere, doar în luna iubirii

Bucură-te acum de 20% reducere, doar în luna iubirii

Politica de niabeauty.ro

Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform O.U.G. 34/2014: consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunta la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 calendaristice zile de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în termen de 14 zile calendaristice de la denunțarea contractului. Se recomandă utlizarea aceluiași serviciu de transport utilizat pentru recepționarea produselor.

ATENȚIE! Produsele returnate trebuie să se afle în aceeași stare în care au fost primite. Produsele trebuie să se afle în ambalajul original, cu etichetă, cu toate accesoriile și cu toate documentele care le-a însoțit.  Nu se acceptă spre returnare produse care au fost desigilate.

PROCEDURĂ:

  1. Se solicită returnarea produselor în termen de maxim 14 zile.
  2. Se trimit produsele către sediul nostru, de preferat prin același curier prin care au fost inițial trimise.
  3. Odată ajunse produsele la noi, se vor verifica pentru confirmarea integrității sau a funcționării lor.
  4. Dacă produsele se prezintă în stare intactă, se vor returna cheltuielile într-un număr de cont indicat de către client. Durata de procesare a rambursării este de maxim 10 zile lucrătoare din momentul în care se aprobă returul și se constată integritatea și perfecta funcționare a produselor returnate.
  5.  În acest caz, costurile transportului sunt suportate de către client.

Singurele situații în care Nia Beauty își asumă plata transportului sunt următoarele:

  1. Produsele ajung deteriorate datorită unei manevrări neadecvate în timpul transportului. Pentru produsele ale căror colete prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, va recomandăm să refuzați recepția lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat și se poate întocmi un proces verbal împreună cu reprezentantul firmei de curierat în care să fie menționată starea coletului din momentul livrării. Orice reclamație ulterioară nu va fi luată în considerare. În cazul în care se utilizează un transportator însărcinat de către consumator, riscul este transferat în momentul livrării produselor către transportator.
  2.  Produsele sunt livrate eronat: se livrează alte produse față de cele comandate.
  3.  Produsul primit nu corespunde specificațiilor de pe site.

În cazurile menționate mai sus, Clientul poate alege dacă dorește cheltuielile înapoi sau înlocuirea produselor, în baza stocului disponibil.

Pentru a solicita un schimb sau un retur, vă rugăm să ne contactați la adresa de email contact@niabeauty.ro sau la numărul de telefon: +40728873260.

Politica de livrare niabeauty.ro

Produsele sunt expediate folosind serviciul de curierat rapid, cu transport gratuit, indiferent de locația din România.

Timp de livrare:

Dacă produsul este în stoc și comanda este plasată într-o zi lucrătoare până la ora 14:00, coletul va fi expediat în aceeași zi sau în următoarea zi lucrătoare.

Pentru comenzile plasate după ora 14:00 sau în weekend, coletul va fi expediat în următoarea zi lucrătoare.

După expediere, curierul va livra coletul în mod obișnuit în 24-72 de ore.

Cont pentru comenzi:

Este posibil să plasați comenzi și fără a vă înregistra în magazinul online.

Cu toate acestea, pentru o gestionare mai eficientă a comenzilor, se recomandă crearea unui cont de client, proces ce durează doar 2 minute.

Coș de cumpărături
Loghează-te

No account yet?

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să utilizați acest site, vom presupune că sunteți de acord.
Începe să scrii...
Magazin
Favorite
0 items Coș
Contul meu